Zakaj oglaševati na Googlu?

google-ads

 • Google je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji
 • oglaševanje na iskalnikih, ki temelji na zakupu ključnih besed, velja za najbolj učinkovito obliko spletnega oglaševanja
 • iskalniki predstavljajo za spletne strani glavni vir obiska
 • oglase lahko prikazujete izključno vaši ciljni populaciji
 • učinkovita in nadzorovana poraba sredstev
 • na voljo so natančna statistična poročila
 • sami določite dnevni ali mesečni budget oglasne kampanje
 • ne glede na to kolikokrat se bo prikazal vaš oglas boste plačali le klike na oglas
 • Google vam polega lokalnega omogoča tudi učinkovito globalno oglaševanje
 • z oglaševanjem na Google-u boste povečali profitabilnost in prepoznavnost vaše spletne strani
 • pomembno je da ste za vaše najpomembnejše ključne besede uvrščeni čim više tudi med rezultati iskanj. Za več informacij glede optimizacije spletne strani obiščite stran http://www.optimizacija-strani.si/

Povečajte obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani!

Če bi radi izboljšali vidnost in profitabilnost vaše spletne strani ter pripeljali na spletno stran vaše potencialne kupce nam pišite na naslov info@nasvet.com oziroma pokličite na številko 051/671-887.

Zakaj se odločiti za Google oglaševanje?

Oglaševanje na Googlu s programom Google Ads je danes eno najpomembnejših orodij ali če želite orožij, ki jih ima podjetje v svojih rokah. Z vzpostavitvijo Google Ads oglaševanja lahko podjetja dosežejo potencialne stranke na različne načine, vključno z optimizacijo iskalnikov (SEO), oglaševalskimi akcijami s plačilom na klik (PPC), prikaznimi oglasi itd. Kot platforma za spletno oglaševanje je Google Ads neverjetno zmogljiv in stroškovno učinkovit, saj podjetjem omogoča, da stopijo pred svoje ciljno občinstvo in jih dosežejo na najbolj učinkovit in stroškovno učinkovit način.

Prednosti Google Ads oglasov

Google Ads ponuja številne prednosti za podjetja, vključno z možnostjo doseganja večjega občinstva in pridobivanja več potencialnih strank. Ko podjetja uporabljajo Google Ads, lahko ciljajo na določene ključne besede in fraze, ki so pomembne za njihove izdelke ali storitve, kar jim omogoča, da dosežejo potencialne stranke, ki aktivno iščejo to, kar ponujajo. To poveča možnosti za pretvorbo teh potencialnih strank v stranke, ki plačujejo. Poleg tega Google Ads podjetjem omogoča tudi prilagajanje oglaševalskih akcij za ciljanje na določene lokacije, demografske podatke in druga merila ter tako zagotovijo, da dosežejo prave ljudi.

Druga prednost Google Ads je, da je stroškovno učinkovitejši od drugih oblik oglaševanja. Z Googlom Ads podjetja plačajo samo, ko nekdo klikne njihov oglas, kar pomeni, da jim ni treba porabiti denarja za oglase, ki se ne pretvorijo. Poleg tega lahko podjetja določijo svoj proračun za vsako oglaševalsko akcijo in ga po potrebi prilagodijo. To jim omogoča, da nadzorujejo svojo porabo in zagotovijo, da kar najbolje izkoristijo svoj oglaševalski proračun.

Google Ads ponuja podjetjem tudi učinkovit način za merjenje uspeha njihovih kampanj. Prek orodij za poročanje platforme lahko podjetja spremljajo uspešnost svojih oglasov, vključno s prikazi, kliki, konverzijami in drugim. To podjetjem omogoča, da sprejemajo informirane odločitve o svojih kampanjah in zagotovijo, da iz svoje naložbe kar najbolje izkoristijo.

Na splošno je oglaševanje v Googlu z Google Ads neprecenljivo orodje za podjetja. Z uporabo te platforme lahko podjetja dosežejo svoje ciljno občinstvo na najučinkovitejši in stroškovno najučinkovitejši način, hkrati pa lahko merijo uspešnost svojih kampanj. Kot tako je oglaševanje v Googlu s programom Google Ads bistveni del vsake strategije digitalnega trženja.

 

Google Premier 2023

Podjetje Nasvet.com je Googlov Premier partner