Sodni tolmač vedno na dosegu roke

sodni-tolmacSodni tolmač je oseba, ki jo je dobro imeti na dosegu roke še posebej v poslovnem svetu, pogosto pa storitve potrebujete tudi v zasebnem življenju. Sodni tolmač (za več informacij kliknite na povezavo https://www.multilingual.si/sl/sodni-tolmac) mora biti vedno šolan strokovnjak, pooblaščen s strani Ministrstva za pravosodje, zelo dobrodošlo pa je, da ima tudi veliko izkušenj s sodnimi prevodi, saj vam lahko na ta način zagotovi najvišjo kakovost in brezhibna besedila. Vsak sodni tolmač, ki sodeluje z našo prevajalsko agencijo, ima več let izkušenj, poleg tega pa je zaupanja vredna oseba. Vedno se maksimalno potrudi, da se odzove v najkrajšem možnem času ter vam sodni prevod zagotovi čim prej. Če se znajdete v časovni stiski, nas na to opozorite in potrudili se bomo, da bomo zadostili vašemu želenemu časovnemu roku.

Izjemno konkurenčne cene

Vedno se potrudimo, da vam ob sodelovanju z nami ponudimo kar najbolj konkurenčno ponudbo. Ob prvem sodelovanju vam priznamo 10 % popust, vedno pa se tudi potrudimo, da vam gremo maksimalno naproti. Prepričani smo, da smo prava izbira za prevajanje in veselimo se vašega kontakta, da se boste prepričali na lastne oči.

Sodni tolmač z bogatimi izkušnjami

Sodni tolmač nikakor ne more biti vsak, saj je prvi pogoj pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje, vendar pa to ni dovolj. Sodni tolmač mora namreč imeti tudi ogromno izkušenj, da je kos prav vsem nalogam ter sodni prevod vedno pripravi na najvišjem nivoju. Ravno tovrstne strokovnjake pod eno streho združujemo v podjetju Multilingual, zato smo vedno prava izbira, ko potrebujete kakovostno prevajanje.

Strokovnost je pogoj

Vsak sodni tolmač, ki sodeluje z nami, se je s svojim delom izkazal, prav tako pa je zaupanja vredna oseba, ki skrbno varuje zasebnost in varstvo vseh podatkov, ki jih vsebuje sodni prevod. Tako ste lahko brez skrbi, saj bomo vedno poskrbeli za maksimalno diskretnost in to, da bo sodni prevod v pravih rokah.

Najbolj ponosni smo, kadar se zadovoljne stranke k nam z veseljem vrnejo, zato naredimo vse, da vedno zadostimo vašim pričakovanjem. Sodni prevodi so vam pri nas na voljo po izredno konkurenčnih cenah, priznamo pa vam tudi dodatne popuste, na primer za obsežnejša besedila ali ob prvem sodelovanju, ko vam avtomatsko priznamo 10 % popust.