Brezplačna analiza

Čestitamo, to je vaš prvi korak do izboljšanja učinkovitosti vaših Google Ads kampanj!

Optimizirajte svoje Google Ads oglaševanje in dosežite vrhunske prodajne rezultate! Zmanjšajte stroške oglaševanja in maksimirajte donose.

Zdaj imate edinstveno priložnost, da prejmete BREZPLAČNO analizo vašega Google Ads računa s konkretnimi napotki za izboljšavo. Kot specialisti za digitalni marketing in Google Ads oglaševanje bomo skrbno pregledali vaše trenutne kampanje, strukturo oglaševalskega računa, vse nastavitve, ključne besede, oglase in analitiko, da bi identificirali priložnosti za optimizacijo.

Zakaj izbrati našo brezplačno analizo?

  1. Strokovno znanje: Z Google Ads oglasi se ukvarjamo že več kot 17 let. Izpeljali smo na stotine oglaševalskih kampanj tako za domače in tuje naročnike preko katerih smo v Google oglase vložili nekaj milijonov €. Nasvet.com je certificiran Google Premier Partner 2023 (s tem nazivom se ponaša samo 5 agencij v Sloveniji). Vse naše reference si lahko ogledate tukaj.
  2. Uporabni napotki: Po analizi vam bomo posredovali natančne napotke za izboljšanje vaših oglasnih kampanj tako z vidika povečanja prodaje kot zmanjšanja stroškov.
  3. Povečanje donosnosti oglaševanja: Z našo pomočjo boste spoznali kaj delate narobe in kaj bi lahko izboljšali. Na podlagi posredovanih napotkov boste lahko maksimizirali donosnost vaših investicij v Google oglaševanje na račun izboljšanja prodaje in znižanja stroškov.

Smo vas prepričali? Zahtevajte brezplačno analizo vašega Google Ads računa! Postopek je preprost:

  1. Izpolnite spodnji obrazec in kliknite na gumb “Želim brezplačno analizo”
  2. Potrditev uvoza računa. Po prejemu podatkov bomo uvozili vaš račun v Googlov My Client center preko katerega upravljamo vse oglaševalske računa naših strank. Google vam bo poslal obvestilo, ki ga boste odprli in potrdili uvoz računa.
  3. Pregled in analiza vašega Google Ads računa: Naša ekipa bo opravila temeljito analizo vaših kampanj in vam poslala pregled rezultatov, skupaj z individualnimi priporočili za izboljšave.


.

Izkoristite potencial Google oglaševanja! Z optimizacijo vašega Google Ads računa boste lahko povečali učinkovitost oglaševanja in dosegli boljše prodajne rezultate.

Ne odlašajte! Izkoristite to priložnost za izboljšanje svojega Google Ads oglaševanja še danes!

Analiza je popolnoma brezplačna. Ni nobenih skritih stroškov ali kakršnikoli obveznosti z vaše strani! Kot izvajalec analize se obvezujemo, da bomo s posredovanimi podatki ravnali skladno z zakonodajo in da bomo vse pomembne podatke naročnika do katerih bomo imel dostop varovali kot poslovno skrivnost.